Tietoa meistä

Lahen Taksi on vuonna 2018 perustettu nuorekas ja muuntautumiskykyinen taksinvälitysyhtiö taksialalla. Olemme se innovatiivinen palveluntarjoaja, joka ei pelkää muuttua ja kehittyä.

Innovatiivisuuden ja mukautumiskykyisyyden ansiosta pysymme trendien aallon harjalla. Kehitämme toimintaamme koko ajan eteenpäin nuorekkaalla näkökulmalla, jolla erotumme muista kilpailijoista. Panostamme palveluiden laatuun yhdessä. Autojen kunnosta yhtenäisiin työasuihin. Haluamme, että asiakkaalle jää positiivinen kokemus kaikista palveluistamme. Kuuntelemme heitä ja otamme palautteet huomioon kehittäessämme palveluitamme. Lisää tietoa meistä saat helposti sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla.

Lahtelainen turvallinen taksipalvelu, johon voit takuulla luottaa.

yritys kuva

Kuljetuskalusto

Lahen Taksi tarjoaa kuljetuspalveluita moneen lähtöön.

Tarvitsetko kyydin vain itsellesi vai tarvitsetko kyydin isommalle porukalle?

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset henkilöautoista tilatakseihin. Räätälöimme jokaisen kuljetuksen Teille sopivaksi. Jokaisessa autossamme on alkolukko.

kuljetuskalusto kuva

Yhteystiedot

Sähköpostiosoite: info[at]lahentaksi[dot]fi

Laskutustiedot: otamme vastaan verkkolaskuja:
Nimi: Kuitusen Keikka Ky
Verkkolaskuosoite: 003729556045
Operaattoritunnus: 003708599126

Y-tunnus: 2955604-5

Asiakaspalautteet / Reklamaatiot
Haluamme palvella Teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja siksi otamme mielellämme vastaan kaiken palautteen. Voit olla yhteydessä meihin täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Taksin tilausnumero

0600555805
(1,92€/puhelu + 1,44€/min + pvm/mpm)

Palaute / Yhteydenottolomake

Haluatko antaa palautetta tai juolahtiko mieleesi jokin asia, missä voisimme kehittää toimintaamme? Askarruttaako mieltäsi jokin asia, josta haluaisit saada lisätietoja?

Oletko kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta yrittäjänä tai kiinnostaako sinua monipuolinen ja antoisa työ taksinkuljettajana?

Olethan rohkeasti yhteydessä tällä lomakkeella!

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Viesti:

Kaikki kentät ovat pakollisia

Palaute toimitettu!