< Takaisin

Tilaa taksi kätevästi puhelimella!

Lahen Taksin puhelinsovellus on viimein saatavilla! Tilaa taksi helposti puhelimellasi suoraan olinpaikkaasi, seuraa taksin saapumista ja saa ilmoitus puhelimeesi, kun taksi on saapunut. Sovellus on helppokäyttöinen ja nopea asentaa. Ei enää taksitolpalla jonottelua, ulkona värjöttelyä tai taksin tilauksesta syntyviä puhelinmaksuja. Sovelluksemme on täysin ilmainen ja tarjoaa ajantasaiset taksin sijaintitiedot. Kuinka kätevää!

Lahen Taksi tarjoaa laadukkaita taksipalveluita nykyaikaisin menetelmin. Asiakkaidemme toiveesta lisäsimme puhelinsovelluksen helpottamaan palveluidemme käyttöä. Lahen Taksin uusi taksisovellus tarjoaa ilmaisen ja helpon tavan taksin tilaamiseen ja tuo varmuutta matkallesi. Taksintilaussovelluksesta näet lähistöllä vapaana olevat taksit, voit seurata taksin saapumista ja määrittää matkan määränpään etukäteen. Sovelluksen käyttö on helppoa, käyttö ei vaadi rekisteröitymistä eikä maksukortin tietoja. Emme tallenna tietojasi sovellusta käyttäessäsi emmekä käytä sovellusta markkinointiin. Sovellus on luotu täysin parantamaan asiakkaidemme käyttökokemusta Lahen taksin palveluita käytettäessä. Tee matkustamisesta helppoa ja taksin tilaamisesta mukavaa ja ota käyttöön Lahen Taksin mobiilisovellus.

Taksin tilaaminen Lahen Taksin sovelluksella on helppoa ja nopeaa. Lataa sovellus sovelluskaupasta, salli sijaintisi ja näet heti lähistöllä olevat taksit. Taksia tilatessasi taksinkuljettaja näkee sovelluksesta sijaintisi, sinun ei siis tarvitse tietää edes tarkkaa nouto-osoitetta! Voit huoletta kuljeskella kaupungilla, lenkkeillä syrjäisemmilläkin teillä sekä samoilla lähimetsissä, sillä Lahen Taksi osaa noutaa eksyneen kulkijan aina lähimmältä tieltä. Lataa 24/7 taksipalvelu puhelimeesi ja olet aina klikkauksen päässä taksikyydistä.

Päivitämme sovellustamme jatkuvasti tarjotaksemme mahdollisen helpon ja mutkattoman kokemuksen asiakkaillemme. Digitaaliset palvelut ovat meille tärkeä osa kehitystämme, tarjoamme myös yritysasiakkaille helpon tavan hoitaa taksipalvelut ja tilaukset. Kysy lisää yrityksille räätälöidyistä palveluista!

Muuntautumiskykyisenä ja laadukkaana taksipalveluna haluamme tarjota nykyaikaisia palveluja asiakkaille tutuissa kanavissa. Taksit isommille seurueille ja erityistoiveille suosittelemme tilaamaan etukäteen puhelimitse tai ennakkovarauslomakkeella. Taksit isommille seurueille ja erityistoiveille suosittelemme tilaamaan etukäteen puhelimitse tai ennakkotilauslomakkeella. Tarjoamme ajoittain myös tarjouksia ja järjestämme kampanjoita. Näistä tiedotamme somekanavissamme ja verkkosivuillamme.

Varmista helppo taksimatka ja lataa Lahen Taksin puhelinsovellus sovelluskaupastasi. Lahen Taksin sovellus löytyy Applen sovelluskaupasta ja Androidin Google Play -sovelluskaupasta. Toimi näin saadaksesi 24/7 taksipalvelu taskuusi: Jos sinulla on Applen puhelin, lataa sovellus Applen sovelluskaupasta nimellä Lahen Taksi. Jos puhelimesi käyttää Android -käyttöjärjestelmää, lataa Lahen Taksi sovellus Google Play -sovelluskaupasta. Sovelluksemme tunnistat nimestä ja Lahen Taksin tutusta logosta.

Tervetuloa yhteiselle keikalle kätevästi omalla puhelimella!

13.4.2021 Samu Kuitunen