< Takaisin

Lahen Taksi kuljettaa turvallisesti perille

Turvallisuus on korostunut suomalaisessa yhteiskunnassa enemmän kuin koskaan viimeisten vuosien aikana. Taksialalla turvallisuus on aina ollut tärkeä osa kuljettajien koulutusta ja ehtona taksinkuljettajan ajoluvan myöntämiseen. Ajoturvallisuuden lisäksi joudumme nykypäivänä huomioimaan uudet turvallisuushaasteet kuten maailmanlaajuinen koronavirusepidemia sekä kuljettajien turvallisuus. Meillä Lahen Taksilla turvallisuus on kaiken lähtökohta. Huomioimme asiakasturvallisuuden lisäksi myös kuljettajiemme turvallisuuden tehdäksemme matkasta molemmin puolin mukavan matkan.

Taksinkuljettaja vastaa turvallisesta kuljetuksesta ja matkan sujuvuudesta. Ammattitaitoinen taksinkuljettaja onkin tärkeä osa turvallisuutta ja onnistunutta matkaa. Me Lahen Taksilla pyrimme tarjoamaan mahdollisen hyvät olosuhteet turvallisen palvelun tarjoamiseksi. Lahen Taksin kuljettajat ovat kaikki käyneet läpi taksialan vaatimat koulutukset sekä ansainneet taksinkuljettajan ajoluvan. Pidämme huolta kuljettajiemme hyvinvoinnista ja säännöllisestä koulutuksesta sekä pyrimme luomaan jokaiselle mahdollisuuden kehittyä työssään. Haluamme että hyvän tekemisen meininki välittyy aina asiakkaillemme asti!

Turvallinen kuljetuskalusto on taksinkuljettajan tärkeimpiä työvälineitä. Kun kalusto on kunnossa ja hyvin huollettu, voi taksinkuljettaja keskittyä siihen minkä osaa parhaiten; ajoon ja asiakastyöhön. Taksipalveluissa käytettävät ajoneuvot on katsastettava aina kerran vuodessa. Me Lahen Taksilla huollamme kuljetuskalustomme säännöllisesti ja tarkistamme ajoneuvojen kunnon aina ajon jälkeen. Kuljetuskalustomme on varma ja luotettava jokaisen ajon aikana, näin pidämme huolta taksikuskien ja asiakkaiden turvallisuudesta. Tämän lisäksi siivoamme kuljetuskaluston perusteellisesti päivittäin sekä kiinnitämme huomiota siisteyteen joka asiakaskuljetuksen jälkeen. Lahen Taksi huoltaa ja puhdistaa säännöllisesti kuljetuskalustonsa sekä päivittää laitteet ja käyttämänsä ohjelmat. Kuljettajamme ovat sitoutuneet tekemään taksimatkasta mahdollisen turvallisen asiakkaalle, siksi tehostimme kuljetuskaluston siivoamista entisestään putsaamalla kosketuspinnat aina asiakkaan vaihtuessa. Kuljettajamme ovat myös sitoutuneet käyttämään hengityssuojainta aina kun asiakas on kyydissä voimassaolevan tartuntatautilain suositusten mukaisesti.

“Lahen Taksin kuljettajat käyttävät aina kasvomaskia, kun asiakas on kyydissä.”

Taksin sisällä käytettävät laitteet edistävät asiakasturvallisuutta, oikeudenmukaisuutta ja kuljettajan hyvinvointia. Taksipalvelun sujuvuutta edellyttäviä laitteita ovat muun muassa taksamittari, maksukortinlukija ja turvakamera. Laitteiden päivitys ja huolto varmistaa asiakkaan ja kuljettajan turvallisuuden ja oikeudenmukaisen laskutuksen. Taksamittari on mittauslaite, joka laskee ja näyttää matkasta maksettavan hinnan kuljetun matkan ja matkan keston perusteella. Taksamittarin säännöllisesti päivitettävä kalenteri, kello sekä voimassa olevat taksihinnat, määrittävät kuljetuksen lopullisen hinnan. Taksamittari on kalibroitu taksin renkaiden kanssa, jotta kertyneet kilometrit tulevat oikein. Taksamittari tarkastetaan aina taksin vuosittaisen katsastuksen yhteydessä, jolloin katsastusmies tarkastaa taksamittarin oikeudellisuuden. Sujuvan palvelun takaamiseksi käytämme vain yleisimpiä maksukortin lukijoita. EMV-korttimaksupääte käy yleisimpien maksukorttien vastaanottamiseen ja on saatavilla kaikissa ajoneuvoissamme. Taksimatkan hinnan voit tarkistaa aina etukäteen Lahen Taksin hinnastosta, joka on saatavilla verkkosivuillamme ja jokaisessa taksissa.

Turvallinen ja onnistunut matka on palvelumme kulmakivi, johon pyrimme huolehtimalla ajoneuvoistamme, noudattamalla yleistä siisteyttä ja hyviä toimintatapoja. Käymme yhdessä läpi haastavatkin tapaukset ja pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Huomioimme jokaisen asiakkaan tarpeet yksilöllisesti ja sopeudumme ympäristön vaatimiin toimintatapoihin. Lahen Taksin laadukkaat ajoneuvot tunnistaa tyylikkäistä ja siisteistä ajoneuvoista jotka on varusteltu Lahen Taksin logoilla.

Toivottavasti löydät taksiblogimme sisällön kiehtovana. Tehdään taksimatkasta onnistunut yhdessä. Tervetuloa yhteiselle keikalle!

12.4.2021 Samu Kuitunen