Tilaa taksi
- tilausvaihtoehdot


Lataa kätevä Lahen Taksi-sovellus

puhelimesi sovelluskaupasta ja koe taksin tilaamisen helppous, jos asut tai olet matkalla Lahdessa tai lähiseudulla. Sovelluksen avulla hyödynnät alennuskupongit ja matkustat edullisemmin. Tilauksen reaaliaikainen seuranta ja mahdollisuus olla yhteydessä kuljettajaan.
Monipuoliset tilausvaihtoehdot - valitse itsellesi sopivin! Kyydin voit tilata maksutta myös web-tilauslomakkeella joko heti tai ennakkoon ilman ennakkotilausmaksua.
Pyydä hinta-arvio tai sovi kiinteä hinta taksimatkallesi. Tuttu tilausnumero ottaa vastaan tilaukset ja ohjeistaa kaikissa tilanteissa!

Lahden halvin taksi lentokentälle!

Jos tarvitset noutoa tai lentokenttäkuljetusta Helsinki-Vantaalle suosittelemme tekemään tilauksen hyvissä ajoin etukäteen alla olevan lentokenttätilauslomakkeen kautta tai soittamalla tilausnumeroon.

Tilausnumero

0600 555 805
5,007€ + 2€/min + pvm/mpm)
tilaa taksi kuvake

Ennakkotilauslomake

Huom! Ennakkotilaus tulee tehdä vähintään 12 tuntia ennen matkan alkua!

Päivämäärä:
Aika:
Lähtöpaikka:
Määränpää:
Auton tyyppi:
Tilaajan nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Lisätietoja:
Maksutapa:
Ennakkotilaus toimitettu!

Lentokenttätilaus Helsinki-Vantaa

halvin taksi lentokentälle

Valitse tarvitsetko noudon lentokentältä vai kuljetuksen sinne, valitse myös kuljetuksen päivämäärä kalenterista.

Lahen Taksi -tilaussovellus!

Tilaa taksi helposti puhelimellasi suoraan olinpaikkaasi, seuraa taksin saapumista ja saa ilmoitus puhelimeesi kun taksi on saapunut. Sovellus on helppokäyttöinen ja nopea asentaa. Ei enää taksitolpalla jonottelua, ulkona värjöttelyä tai taksin tilauksesta syntyviä puhelinmaksuja. Sovelluksemme on täysin ilmainen ja tarjoaa ajantasaiset taksin sijaintitiedot. Kuinka kätevää!


Varmista helppo taksimatka ja lataa Lahen Taksin puhelinsovellus sovelluskaupastasi. Lahen Taksin sovellus löytyy Applen sovelluskaupasta ja Androidin Google Play -sovelluskaupasta.


Tervetuloa yhteiselle keikalle kätevästi omalla puhelimella!