Tietoa meistä

Lahen Taksi on vuonna 2018 perustettu nuorekas ja muuntautumiskykyinen taksinvälitysyhtiö taksialalla. Olemme se innovatiivinen palveluntarjoaja, joka ei pelkää muuttua ja kehittyä. Tilaa kuljetukset kauttamme helposti ja nopeasti. Samalla tuet paikallista työtä ja laadukkaampaa taksipalvelua. Toteutamme mielellämme myös erityistoiveet ja nykyaikaisen monipuolisista ratkaisuista tarjoamme yritysasiakkaillemme sopivat palvelut.

Innovatiivisuuden ja mukautumiskykyisyyden ansiosta pysymme trendien aallon harjalla. Kehitämme toimintaamme koko ajan eteenpäin nuorekkaalla näkökulmalla, jolla erotumme muista kilpailijoista. Panostamme palveluiden laatuun yhdessä. Autojen kunnosta yhtenäisiin työasuihin. Haluamme, että asiakkaalle jää positiivinen kokemus kaikista palveluistamme. Kuuntelemme heitä ja otamme palautteet huomioon kehittäessämme palveluitamme.

Lahtelainen turvallinen taksipalvelu, johon voit takuulla luottaa.

yritys kuva

Monipuolinen kalusto / palvelut

Lahen Taksi tarjoaa kuljetuspalveluita moneen lähtöön. Tilaa kuljetukset kauttamme helposti ja nopeasti. Samalla tuet paikallista työtä ja laadukkaampaa taksipalvelua. Toteutamme mielellämme myös erityistoiveet ja nykyaikaisen monipuolisista ratkaisuista tarjoamme yritysasiakkaillemme sopivat palvelut.

Tarvitsetko kyydin vain itsellesi vai tarvitsetko kyydin isommalle porukalle? Lahen Taksi pystyy vastaamaan haastavampiinkin tai muuten erikoisiin kuljetustarpeisiin ongelmitta. Kuljetamme isonkin porukan tarpeen vaatiessa ja toimimme yhteistyössä useiden eri alueemme yrityksen kanssa.

Tilatessasi taksikyydin kauttamme, näet aina tarkat tiedot kuljettajasta sekä autosta. Meille on äärimmäisen tärkeää, että asiakkaat voivat luottaa meihin ja rentoutua matkan aikana. Jokaisessa autossa on myös alkolukko, turvallisuus on ykkösprioriteettimme.

kuljetuskalusto kuva

Yhteystiedot

Sähköpostiosoite: info@lahentaksi.fi

Laskutustiedot:
Kuitusen Keikka Ky
Verkkolaskuosoite: 003729556045
Operaattoritunnus: 003708599126

Y-tunnus: 2955604-5

Asiakaspalautteet / Reklamaatiot
Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja siksi otamme mielellämme vastaan kaiken palautteen. Voit olla yhteydessä meihin täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Taksin tilausnumero

0600555805
(1,92€/puhelu + 1,44€/min + pvm/mpm)

Palaute / Yhteydenottolomake

Haluatko antaa palautetta tai juolahtiko mieleesi jokin asia, missä voisimme kehittää toimintaamme? Askarruttaako mieltäsi jokin asia, josta haluaisit saada lisätietoja?

Oletko kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta yrittäjänä tai kiinnostaako sinua monipuolinen ja antoisa työ taksinkuljettajana?

Olethan rohkeasti yhteydessä tällä lomakkeella!

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Aihe:
Viesti:

Kaikki kentät ovat pakollisia

Palaute toimitettu!