Taksimatkan hinta Lahti

Tutustu ja tilaa!


Asiakaspalvelualttiit Lahden taksit palvelevat pääasiassa paikkakunnalla Lahti, meiltä löydät sopivan palvelun jokaiseen tarpeeseen.
Taksin hinta on nähtävissä arvioituna ennen matkan alkua, mikäli tilaat taksin käyttämällä Lahen Taksi -sovellusta tai suoraa verkkotilausta, jonka löydät TÄÄLTÄ!

Palveluihimme kuuluvat mm. tavalliset taksit, tilataksi, invataksi, lentokenttäkuljetukset, yrityskuljetukset, kelataksimatkat, hyky-kyydit ja koulukyydit.

Yritysasiakkaille kustannustehokkaat ja monipuoliset kuljetuspalvelut nykyaikaisin menetelmin. Yhteistyösopimukset ja erilaiset palvelumallit jokaiseen tarpeeseen. Yhteydenottolomakkeella saat helposti ja nopeasti vastauksen mahdollisiin kysymyksiin tai lisätietoihin liittyen.


Lahen Taksi hoitaa kaikki taksipalvelut kokemuksella sekä vankalla ammattitaidolla. Toivotamme kaikki tervetulleeksi käyttämään monipuolisia palvelujamme!

Taksin tilausnumero

0600 555 805
(1,92€ + 1,44€/min + pvm/mpm)
taksin hinta lahti hinnasto kuvake

Taksihinnasto

Aloitusmaksu:
Arkisin klo 6-20 6 €
Arkilauntait ja aattopäivät klo 6-16 7 €
Yöaika, sunnuntait, pyhäpäivät 9 €
Kilometriveloitus:
1-4 henkilölle: 1,10 €/km
5-8 henkilölle: 1,60 €/km
Minuuttiveloitus:
Arkipäivisin klo 6 - 20 0,80 €/min
Muina aikoina 0,90 €/min
Hinnat sisältävät henkilökuljetuksissa alv. 10%
Tavarankuljetuksissa alv. 24%

Ei ennakkovarausmaksua,
yritysasiakkaille laskutusmahdollisuus.

Esimerkkimatka:

Arkimaanantai klo 12, 4 matkustajaa, matkan pituus 10km, matkan kesto 15min
  • Aloitusmaksu 6€
  • Minuuttiveloitus 15min * 0,80€ = 12€
  • Kilometriveloitus 10km * 1,10€ = 11€
  • Taksimatkan kokonaishinta = 29€
Arvioi taksimatkasi hinta ennakkoon ja tee tilaus:
Hinnat ovat suuntaa antavia. Taksimatkan lopulliseen hintaan saattavat vaikuttaa esimerkiksi muuttuvat tie- tai sääolosuhteet.

Lahen Taksi -tilaussovellus!

Tilaa taksi helposti puhelimellasi suoraan olinpaikkaasi, seuraa taksin saapumista ja saa ilmoitus puhelimeesi kun taksi on saapunut. Sovellus on helppokäyttöinen ja nopea asentaa. Ei enää taksitolpalla jonottelua, ulkona värjöttelyä tai taksin tilauksesta syntyviä puhelinmaksuja. Sovelluksemme on täysin ilmainen ja tarjoaa ajantasaiset taksin sijaintitiedot. Kuinka kätevää!


Varmista helppo taksimatka ja lataa Lahen Taksin puhelinsovellus sovelluskaupastasi. Lahen Taksin sovellus löytyy Applen sovelluskaupasta ja Androidin Google Play -sovelluskaupasta.


Tervetuloa yhteiselle keikalle kätevästi omalla puhelimella!